Mai Join

Wednesday, October 27, 2010

STIKER HIASAN DINDING

Salam ukwah sahabatku....disini ieta ada promosi pelbagai jenis stiker hiasan dinding untuk kita hias diprasekolah kita...ok..nak hias.....dinding pun bukan pakai lekat  jer kita kenalah kreatif sedikit contohnya dari segi pemilihan warna background atau dingding barulah cantik dan sesuai....kawan2 bleh tengok gambar kelas ieta kebanyakkannya semua guna stiker ni...cuba tengok gambar kat tandas TABIKA ieta....kot2lah akan memberansangkan lagi idea kawan2.....buat lagi cantik dan menarik...kalau kawan berminat telefon ieta bleh order by pos sekeping RM5 jer boleh bank in akaun MAYBANK. kalau berminat bagi tau no. kod stiker.......................(-:

##PS/ SETIAP NO. KOD ADALAH SEKEPING STIKER UKURAN
     60 CM (tinggi) x 34 cm (lebar) 
     RM 5.00  SEKEPING STIKER TERMASUK KOS POS
     (MINIMUM 5 KEPING SEKALI ORDER )

       HUBUNGI SEGERA...!!!!!! 
ZON UTARA (CIKGU ZURITA) : 019-5987296
ZON SELATAN (CIKGU FAUZIAH A.RAHIM) :019-7556032

     Sebelah kiri contoh stiker  : Tengah no.kod :   sebelah kanan contoh nak hias dinding




ADA BANYAK LAGI SEDANG UPLOAD TUNGGU YER

1 comment:

  1. Oh,your blog is very nice .I really like it ^^!



    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥.
    ♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
    ♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
    ♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
    ♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
    ♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥


    ----------------------------------
    Welcome to my websites : In there where have a lot of wallpapers, themes for desktop , for mobile and themes for media . Especialy all free ^^!
    http://9wallpapers.blogspot.com
    http://theme4desktop.blogspot.com
    http://theme4cellphone.blogspot.com
    http://theme4media.blogspot.com
    http://wallpaper4cellphone.blogspot.com

    ReplyDelete